Puteți transmite autocitirea în intervalul 15.04.2024 - 29.04.2024

Politica de confidentialitate pentru platforma/aplicatia Contul meu Edilul C.G.A.

Contul este un serviciu pus la dispozitia clientilor de catre Edilul C.G.A, prin intermediul caruia sunt oferite detalii despre contract, consum, plati, istoricul facturilor si alte informatii utile. Edilul C.G.A. (denumita in continuare “Edilul”), societate pe actiuni, cu sediul in Campulung, str. str. Traian, nr. 41, judetul Arges, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J03/709/1998, avand Cod Unic de Inregistrare 11339178 este titularul edilul-campulung.ro si operatorul de date, din perspectiva prelucrarii datelor cu caracter personal inerenta utilizarii "Contul Meu". Prin acest document, utilizatorii Edilul sunt informati despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand isi creeaza cont si utilizeaza platforma si drepturile pe care acestia le au in legatura cu prelucrarea datelor lor personale.

I. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE, SCOPURILE IN CARE SUNT PRELUCRATE, PRECUM SI TEMEIUL JURIDIC AL ACESTORA

Atunci cand alegeti sa utilizati "Contul Meu", vom prelucra anumite date cu caracter personal care va privesc, in legatura cu furnizarea serviciilor pe care le-ati contractat. Edilul prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale in domeniu privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de operator, numai pentru scopurile specificate.

 1. Crearea contului si autentificarea in cont Pentru a putea crea un cont pe platforma online Edilul, trebuie sa va identificam in baza noastra de date a clientilor. In acest scop, va solicitam anumite date pentru validarea contului, dintre care unele pot pot constitui date cu caracter personal: sunt solicitate urmatoarele: codul de client, id-ul facturii si adresa e-mail. De asemenea, va trebui sa va alegeti o parola pentru accesul in cont. Dupa confirmarea datelor, pe langa acestea sunt stocate si numele, prenumele. Ulterior, pentru a va putea autentifica in contul dvs., va solicitam e-mailul si parola. Prelucram aceste date in temeiul executarii unui contract cu dvs. anume Termenii si conditiile de utilizare "Contul Meu" pe care ii acceptati atunci cand va deschideti contul. In cazul reprezentantilor persoanelor juridice, avem, de asemenea, un interes legitim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in vederea furnizarii serviciilor disponibile prin intermediul aplicatiei. Datele sunt stocate pe toata durata pe care aveti contul activ plus o perioada maxima de 3 ani. Va rugam sa pastrati confidentialitatea datelor de creare a contului si de autentificare in cont. Edilul nu isi asuma raspunderea in cazul in care dezvaluiti aceste date unor terti.

 2. Date cu caracter personal disponibile in cont Contul Meu va permite sa vizualizati anumite informatii, inclusiv date cu caracter personal, legate de serviciile pe care Edilul vi le presteaza. Aceste informatii se refera la: date din contractul de furnizare apa/canal; date legate de consum, de instrumentele de masurare a consumului si de adresa locului de consum; informatii despre prestarea serviciilor de furnizare apa-canal, transmiterea de solicitari, raportul facturilor si al platilor; transmitere index. Prelucram aceste date in temeiul executarii unui contract cu dvs. anume Termenii si conditiile de utilizare pe care ii acceptati atunci cand va deschideti contul. Datele sunt necesare pentru a beneficia de functionalitatile platformei "Contul Meu" si va vor fi disponibile pe toata durata pe care aveti contul "Contul Meu" activ plus o perioada maxima de 3 ani.

 3. Date aferente utilizarii "Contul Meu" a) In cazul aplicatiei mobile "Contul Meu", sunt prelucrate anumite date privind utilizarea aplicatiei, precum: tip dispozitiv ( ios/android), os version, regiunea (tara), adresa de email, actiunile efectuate in app (sectiunile vizitate). De asemenea, aplicatia poate cere permisiuni de utilizare a localizarii geografice (doar cand aplicatia este folosita), fisiere (documente si poze). Aceste date sunt prelucrate in temeiul interesului legitim al Edilul, pentru a analiza modul de utilizare al aplicatiei si a imbunatati serviciile oferite. Datele vor fi pastrate cat timp aveti contul " Contul Meu" activ plus o perioada maxima de 3 ani. b) In cazul platformei web "Contul Meu", pot fi prelucrate unele date referitoare la utilizarea platformei, precum: - adresa IP cu care s-a accesat platforma la ultima autentificare (pentru securitatea contului); - Device Token si tipul de device de la ultima autentificare in aplicatia mobila; - adresa de e-mail folosita la crearea contului este folosita si pentru transmiterea de emailuri de activare cont, setare/resetare adresa de email, adaugare cod client, transmitere de notificari, confirmare plata online. Aceste date sunt prelucrate in temeiul interesului legitim al Edilul C.G.A., pentru a asigura standardele necesare de securitate, a analiza modul in care este utilizata platforma si a gestiona interactiunea cu clientii. Datele vor fi pastrate cat timp aveti contul "Contul Meu" activ plus o perioada suplimentara de 3 ani. IMPORTANT! Odata cu crearea unui cont de utilizator in "Contul Meu", anumite comunicari legate de derularea contractului de furnizare apa/canal (cu privire la emiterea facturilor, scadenta facturilor, perioada de introducere index autocitit, informatii privind intreruperea planificata/accidentala a serviciilor de apa) vor fi efectuate prin corespondenta electronica, via e-mail. Aveti posibilitatea de a schimba acest lucru in orice moment, prin modificarea setarilor din sectiunea Setari cont, subsectiunea Preferinte notificari, direct din contul "Contul Meu". Va puteti opune primirii de corepondenta electronica sau fizica din partea noastra, insa ne rezervam dreptul de a va contacta, inclusiv prin utilizarea numarului de telefon sau prin e-mail, in cazul unor chestiuni importante si/sau urgente legate de serviciile pe care vi le furnizam.

II. CUI DEZVALUIM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Vom divulga datele dvs. cu caracter personal doar in scopurile si catre categoriile de destinatari descrise mai jos: a) Dezvaluirea datelor catre entitati afiliate Edilul. Datele dvs. personale pot fi dezvaluite catre orice alta societate care este membra a grupului nostru in cazul in care consideram ca acest lucru este in interesul nostru legitim, pentru scopuri administrative interne (de ex. gestionarea datelor in sisteme informatice interne, arhivarea contractelor, gestionarea facturilor, solutionarea disputelor etc.) sau pentru auditarea si monitorizarea proceselor noastre interne. Accesul la informatii este limitat la personalul care are nevoie sa cunoasca informatiile cu caracter personal.

 • societatilor care ne furnizeaza produse si servicii (persoane imputernicite), cum ar fi: furnizori care au acces la datele personale ale clientilor pentru a ne putea presta anumite servicii precum: gestionare sisteme IT; servicii website, gestionarea bazelor de date, transmiterea facturilor etc.
 • altor entitati, cum ar fi: autoritati si institutii publice, auditori, avocati si alti consultanti profesionisti externi, atunci cand activitatea lor impune cunoasterea datelor sau atunci cand legea ne impune sa le divulgam.
 • De asemenea, vom mai putea dezvalui datele dvs. cu caracter personal catre alti terti, in urmatoarele situatii: in cazul in care ne solicitati sau ne dati acordul in acest sens;
 • persoanelor care demonstreaza ca detin autoritatea legala de a actiona in numele dvs.; in cazul in care avem obligatia de a dezvalui datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta o obligatie legala sau o solicitare din partea autoritatilor. De asemenea, in cazul in care veti opta pentru plata serviciilor Edilul cu cardul online, direct din " Contul Meu", datele dvs. vor fi prelucrate de catre procesatorul de plati (furnizor de servicii tert fata de Edilul). La momentul efectuarii platii, veti fi redirectionat catre o pagina de plata pusa la dispozitie de procesatorul de plati, in cadrul careia veti gasi detalii privind termenii si conditiile pentru utilizarea functionalitatii de plata cu cardul si privind prelucrarea datelor cu caracter personal aferente. Tertii cu care alegem sa impartasim informatiile dvs. cu caracter personal conform celor de mai sus sunt limitati (prin lege si contractual) in capacitatea lor de a utiliza datele cu caracter personal strict pentru scopurile specifice identificate de noi. Ne vom asigura intotdeauna ca oricare terti cu care alegem sa impartasim datele cu caracter personal sunt supusi obligatiilor privind protectia datelor. Cu toate acestea, pentru evitarea dubiului, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand divulgarea nu este decizia noastra (de exemplu, daca trebuie sa furnizam datele cu caracter personal ca urmare a unei solicitari obligatorii din partea unei autoritati publice).

III. TRANSFERURI DE DATE IN AFARA SPATIULUI ECONOMIC EUROPEAN (SEE)

Prelucram datele dvs. cu caracter personal in cadrul SEE si nu transferam sau divulgam datele dvs. cu caracter personal tertilor din afara SEE. In cazul in care vom utiliza furnizori din afara SEE, care ar putea avea acces la datele dvs. pentru prestarea serviciilor catre Edilul, vom lua masurile adecvate pentru a asigura faptul ca acestia protejeaza informatiile dvs. cu caracter personal in mod adecvat, in conformitate cu aceasta politica. Aceste masuri includ: in cazul prestatorilor de servicii cu sediul in SUA, incheierea acordurilor contractuale standard aprobate de Comisia Europeana cu acestia, sau asigurarea aderarii acestora la Scutul de Confidentialitate, sau in cazul prestatorilor de servicii cu sediul in alte tari in afara SEE, incheierea acordurilor contractuale standard aprobate de Comisia Europeana cu acestia sau alte garantii adecvate, precum deciziile emise de catre Comisia Europeana in sensul ca tara respectiva asigura un nivel corespunzator de protectie a datelor cu caracter personal.

IV. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA In calitate de persoana vizata, potrivit legii, aveti anumite drepturi cu privire la modul in care va prelucram datele.

 • Dreptul de retragere a consimtamantului: Atunci cand v-ati exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va puteti retrage consimtamantul in orice moment.
 • Dreptul la rectificare: Puteti solicita rectificarea datelor cu caracter personal care va vizeaza, daca acestea sunt inexacte sau incomplete.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii: Puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, pentru perioada de care avem nevoie pentru a verifica exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; nu mai avem nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta, sau va opuneti prelucrarii (in temeiul dreptului la opozitie) pentru perioada in care verificam daca drepturile noastre legitime prevaleaza.
 • Dreptul de acces: Puteti solicita informatii legate de datele cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastra, inclusiv informatii legate de categoriile de date pe care le detinem, pentru ce sunt folosite acestea, durata prelucrarii si cui sunt divulgate aceste date, daca este cazul.
 • Dreptul la stergerea datelor: Puteti solicita sa va stergem datele cu caracter personal care va privesc. Trebuie sa ne conformam acestei solicitari daca prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, exceptand datele care sunt necesare: pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare; pentru a ne conforma unei obligatii legalepe care o avem; in scopuri de arhivare in interes public, stiintific sau pentru studii istorice sau in scopuri statistice; sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
 • Dreptul la opozitie: Puteti sa va opuneti, in orice moment, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe interesele noastre legitime sau cele ale unui tert. In acest caz, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cu exceptia cazurilor in care putem dovedi motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs. sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor in scop de marketing direct. (g) Dreptul la portabilitatea datelor: puteti solicita sa primiti datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, si care sunt prelucrate in temeiul consimtamantului sau al executarii unui contract, iar in cazul in care este fezabil din punct de vedere tehnic, sa solicitati sa fie transmise altui operator.
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automanta, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza intr-o masura semnificativa.
 • Dreptul de a formula o plangere: In cazul in care aveti o nemultumire, va rugam sa ne anuntati pentru a incerca sa remediem situatia. Daca nu reusim, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prin procedura descrisa pe website-ul acesteia: www.dataprotection.ro. De remarcat: Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea dumneavoastra in termen de o luna de zile, termen care poate fi prelungit cu maxim doua luni, din motive specifice legate de un anumit drept legal sau de complexitatea cererii dvs. In toate cazurile, daca acest termen este prelungit, va vom informa cu privire la durata prelungirii si motivele care au condus la aceasta. Lipsa identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu va putem gasi datele cu caracter personal din cauza elementelor de identificare pe care le-ati indicat in cererea dumneavoastra. In asemenea cazuri, in care nu va putem identifica drept persoana vizata, nu ne putem conforma solicitarii dvs. de a va exercita drepturile legale descrise in prezenta sectiune, decat daca ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dvs. Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a furniza asemenea detalii suplimentare. Exercitarea drepturilor: Pentru a exercita drepturile dvs, va rugam sa ne contactati in scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact furnizate in sectiunea de mai jos.

V. INFORMATII DE CONTACT

Va rugam sa adresati intrebarile si cererile dumneavoastra despre prelucrarea datelor cu caracter personal urmand instructiunile de contact din sectiunea acestui website sau direct prin e-mail la adresa dpo@edilul-campulung.ro.

VI. MODIFICARI ALE

ACESTEI POLITICI Aceasta politica poate fi modificata ori de cate ori consideram necesar, urmand sa fie adusa la cunostinta prin postarea pe website-ul nostru.